10 důvodů, pro které budete nakupovat už jen u nás

 1, Jsme specializovaný obchod na dechové nástroje, co s sebou přináší mnoho výhod. První z nich jsou prémiové značky. Saxofony a klarinety Selmer, příčné flétny Miyazawa, klarinety Buffet Crampon patří mezi absolutní špičku v naší sluneční soustavě. Porsche, Ferrari a Lamborghini mezi dechy.

2, U nás pracují pouze vystudování (resp. studující) dechaři, díky čemuž dostanete maximálně odborný výklad i postřehy z hráčské praxe. Kytaristy, bubeníky a klávesáky rádi přenecháme jiným obchodům :)

3, Pevnou součástí našeho týmu je technik certifikovaný prestižními značkami Yamaha, Mizayawa a Buffet Crampon. Začínal před třiceti lety v Německu, kde se díky pověstné preciznosti a koncertním zkušenostem propracoval mezi nejlepších. To je důvod, pro který jsou našimi zákazníky přední sólisté jazzové a populární hudby, filharmonie i orchestru Národního divadla.

4, Kromě prodloužené tříleté záruky, která je již samozřejmostí, dáváme k nástrojům zakoupených u nás bezplatné servisní prohlídky (jako jediný obchod široko daleko). A to z důvodu, abychom vašeho miláčka udrželi v co nejlepším technickém stavu, protože zanedbaná údržba vede k náročným a drahým opravám. Ty by pro nás nebyly problém, rádi si vyděláme, ale my jsme dobří lidé :)

5, Nejsme jen prodavači (uvězněni v prodejně) a opraváři (shrbení ve sklepě), ale jsme také výrobci vlastních saxofonů a příčných fléten. RYU saxophones a Arte Flutes jsou naše značky, na kterých pracujeme roky, a jsme na ně patřičně hrdí. Chcete si je vyzkoušet? Žádný problém!

ryu-saxophones

6, Náš obchod byl založen v roce 1997, což je k dnešnímu dni úctyhodných 24 let. To jsou tisíce nástrojů, miliony plátků a miliardy utažených šroubů a přilepených korků. Tomu se říká obchod s tradicí.

7, Jsme tu pro vás od desáté do desáté sedm dní v týdnu. Plus-minus. Jelikož se chceme naplno věnovat každému jednomu/jedné z vás, doporučujeme, abyste si návštěvu našeho pražského (nebo bratislavského) ateliéru rezervovali předem. Po tolika letech už víme, že je to tak nejlepší.

8, Nejsme nadnárodní korporál se sídlem tisíce kilometrů daleko, kde se načančaní manažeři zajímají pouze o grafy, golf a jachty. Jsme lidé z lidu - obyčejní saxofonisté, flétnisté a klarinetisté. Někdy máme zpoždění, někdy omylem zašleme jiný plátek, ale to jsme my :)

9, Nemůžeme opomenout ani aspekt podpory domácí ekonomiky. Když si jdeme po práci koupit svíčkovou, Plzeň nebo ponožky se sandály, snažíme se nakupovat od českých výrobců/obchodníků, protože víme, že jen tak se stáváme silnějšími.

10, S námi se plynule domluvíte v pěti světových jazycích - češtině, slovenštině, angličtině, němčině i ruštině. Pro fajnšmekry nabízíme i lámanou japonštinu.

miyazawa-flutes